11 anholdt i Fogedaktion

LEJRE/ROSKILDE: 11 borgere blev vækket tidligt i morges, da politiet bankede på deres dør. Årsagen var, at de alle havde et udestående med fogedretten, hvorfra de tidligere var udeblevet fra et retsmøde og derfor var blevet efterlyst hos politiet til fremstilling i fogedretten.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Inden morgens fogedaktion havde politiet skrevet til dem, der var udeblevet, og erindret dem om det manglende fremmøde i fogedretten. 30 borgere havde inden dagens aktion selv sørget for at indfinde sig i fogedretten for at få klaret deres sager.

På 10 adresser traf politiet ikke nogen hjemme og afleverede derfor en seddel i postkassen om, at politiet havde været der og i hvilken anledning. Disse personer opfordres til at henvende sig i fogedretten snarest.

Personer, som politiet ikke har truffet på deres bopæle, bliver her til formiddag eftersøgt på deres eventuelle arbejdspladser, således at politiet kan frihedsberøve dem og bringe dem i fogedretten.

Som et kuriosum kan nævnes, at en af sagerne, hvor skyldneren var udeblevet fra fogedretten, omhandlede en parkeringsafgift fra 2005.