Butikstyv tilstod gammelt røveri

(Arkivfoto: Allan Andersen)

NIVÅ: Nogle gange kan en kriminel handling tynge skuldrene hos gerningsmanden, selvom han er sluppet godt fra det. Således tilstod en simpel butikstyv et tre år gammelt røveri, han overhovedet ikke var mistænkt for.

En 21-årig mand fra Århus stjal en pose chips på Kokkedal Station, men blev opdaget af personalet.

Han nåede dog at smutte afsted med toget, men der var sikret et så godt signalement af butikstyven at han kunne anholdes i toget da det ankom til Nivå Station – her var chipsne formentlig blevet fortæret af gerningsmanden.

Under afhøringen omkring det. trods alt, banale butikstyveri, lukkede den 21-årige mand pludselig op for godteposen.

Han begyndte at fortælle om et røveri, begået d. 6. oktober 2009 mod Fakta i Nivå Centret, og da han kunne understøtte sine udtaleser med detaljer som formentlig kun gerningsmanden kunne kende til, blev han også sigtet for røveriet.