Bilist kvæstet i solouheld

HORSERØD: Kort efter kl. 14 blev en 42-årig kvindelig bilist lettere kvæstet i et solouheld på Esrumvej, godt 1,5 km fra Horserød.

FU bil skov dag
En VW Passat stationcar blev smadret, da den røg ud i skoven og ramte to træer. (Foto: Allan Andersen)

Alarmen indløb til 112 kl. 14.11, og der blev straks afsendt ambulance og akutlæge til uheldsstedet på Esrumvej.

En VW Passat Stationcar, med en 42-årig kvinde fra Fredensborg bag rattet, var kommet fra Horserød og i retning mod Esrum da ulykken skete formentlig som en uheldig kombination af fart og våd vejbane.

Bilen skrider ud efter at være kommet gennem et blødt venstresving, kurer delvist sidelæns over modgående vejbane og kolliderer så med det første træ. Heldigvis var ingen andre bilister involveret i uheldet, ligesom der ingen vidner var til uheldet.

Inden bilen ramte træet var den kurret ca. 20-30 meter i rabatten, inden den først ramte et træ med højre forreste hjørne, dette fik bilen til at snurre en gang rundt og så hamre højre side ind i det næste træ.

Bilen sluttede af med at holde i skovkanten, og udløseren på ulykken er formentlig for høj fart i forhold til føret.

Bilen blev fundet af forbipasserende, med den 42-årige kvinde siddende bag rattet. Kvinden blev kørt til behandling på Hillerød Hospital, og udover mindre skrammer i hovedet er kvinden sluppet uskadt, det oplyser Vagtchef for Nordsjællands Politi, Dan Houtved, til Politirapporten.nu