Tre anholdt for gaderøveri

(Arkivfoto: Allan Andersen)

HILLERØD: Lørdag morgen blev en 21-årig mand offer for et røverisk overfald på Hillerød Station, tre formodede gerningsmænd er anholdt og fremstillet i grundlovsforhør. Alle tre blev varetægtsfængslet.

(Modelfoto: Allan Andersen)
(Modelfoto: Allan Andersen)

Lørdag morgen standsede politiet lokaltoget mellem Hillerød og Tisvilde i jagten på tre røvere efter et røverisk overfald på Hillerød Station.

Efter røveriet flygtede de formodede gerningsmænd ind i toget, som kørte mod Tisvilde.

– Toget blev standset i Kagerup, hvor to af de tre blev anholdt. Og efterfølgende blev den tredje, som løb fra stedet også anholdt, fortæller vagtchef Palle Jørgensen fra Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

En 21-årig mand blev lørdag morgen offer for de tre røvere, da han ankom til Hillerød Station med S-toget fra København.

– Han bliver passet op af tre gerningsmænd, som river en halskæde af ham, og han bliver slået på venstre side af hovedet, så han falder til jorden, hvor han bliver sparket – formentlig af alle tre, fortæller Palle Jørgensen til Frederiksborg Amts Avis.

Udover halskæden fik den 21-årige mand også røvet et ukendt beløb i kontanter af de tre gerningsmænd.

De tre anholdte er en mandlig asylansøger på 15 år og to andre på 16 år, alle fra Gribskov lejren på Gantekrogsvej – det bekræfter vagtchefen for Nordsjællands Politi overfor Politirapporten.nu.

De er alle tre kl. 14.15 blevet fremstillet i et grundlovsforhør, hvor de er blevet varetægtsfængslet. Præcist hvor længe kunne vagtchefen sidst på eftermiddagen endnu ikke oplyse, da de fortsat var under transport til forskellige arresthuse på Sjælland.