Kvinde klippet ud efter sammenstød

HELSINGE: En 38-årig mand overholdt ikke sin ubetingede vigepligt onsdag eftermiddag, ved udkørsel fra Frederiksborgvej i Helsinge, og udløste derved et voldsomt sammenstød.

FU Fastklemt helsinge kildevejen - frederiksborgvej 03022016 (12)
En kvindelig bilist måtte klippes ud af sin bil, efter kollision med en 39-årig mand som kørte ud for ubetinget vigepligt. (Foto: Allan Andersen)

Den 38-årige mands udsyn var angiveligt nedsat af en stor varebil som var kørt ind på ‘sildebenene’ i krydset Kildevejen – Frederiksborgvej.

Den 38-årige bilist var ifølge politiet sikker på at der ikke var nogen bil bagved varevognen og trillede derfor fremad udover hajtænderne og derved direkte ud foran en kvindelig bilist som kom kørende ad Kildevejen.

Kvinden kørte i en knap et år gammel Kia Picanto og havde ikke en chance for at undgå kollisionen hvor hun ramte direkte ind i venstre side af motorrummet / venstre forhjul på den 38-årige mands Citroén Xantia.

Ved kollisionen endte kvindens bil i den modsatte vognbane, og hun var umiddelbart så tilskadekommen at hun måtte klippes ud af sin bil. Falcks brandkøretøjer fra brandstationen på Frederiksborgvej var fremme på ganske få minutter.

Kvindens bil blev klippet i stykker, både for- og bagdør i førersiden blev klippet op og midterstolpen blev også klippet væk. Dette skete for at kvinden kunne blive udtaget med størst mulige forsigtighed.

Det viste sig heldigvis at både den påkørte 38-årige mand og den kvindelige bilist skal være sluppet uskadt fra kollisionen, trods det at begge biler blev totalskadet. Uheldsstedet afspærret i over en time under redningsarbejdet og den efterfølgende oprydning.

FU Fastklemt helsinge kildevejen - frederiksborgvej 03022016 (17)
(Foto: Allan Andersen)
FU Fastklemt helsinge kildevejen - frederiksborgvej 03022016 (15)
(Foto: Allan Andersen)
FU Fastklemt helsinge kildevejen - frederiksborgvej 03022016 (9)
(Foto: Allan Andersen)