To anholdt i trippel-drabet

(Arkivfoto: Allan Andersen)

KØBENHAVN: To mænd anholdt for at have været i besiddelse af og videresolgt den revolver, der formentlig blev anvendt af endnu ukendte gerningsmænd til likvideringen af tre unge mænd, der den 11. november 2015 blev fundet dræbt i en lejlighed på Frederiksberg.

(Modelfoto: Allan Andersen)
(Modelfoto: Allan Andersen)

Københavns Politi har i dag i en koordineret aktion gennemført ransagninger af flere adresser og områder i det storkøbenhavnske område, ligesom der i forbindelse med aktionen er blevet anholdt to personer.

De to anholdte sigtes for at have været i besiddelse af en skarpladt revolver med tilhørende ammunition – og for at have videresolgt revolveren, der blev anvendt som ét af flere gerningsvåben til en tre-dobbelt likvidering af Suhaib Jaffar, Mike Vinther og Philip Rasmussen, der den 11. november 2015 blev fundet dræbt i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg.

De to anholdte vil i morgen blive fremstillet i Grundlovsforhør i retten på Frederiksberg med krav om varetægtsfængsling, og anklagemyndigheden vil herunder begære Grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre, samt begære navneforbud for så vidt angår de to sigtede.

Der vil derfor – og af hensyn til den videre efterforskning – ikke blive givet yderligere oplysninger om sagen.