10-årig forsøgt hevet ind i bil

(Foto: Allan Andersen)

VIBY SJ: En 10-årig dreng er mandag blevet forsøgt trukket ind i en hvid varevogn i Viby Sj. Drengen slog sig fri og flygtede fra manden – og politiet oplyser at det ikke er den eneste gang ‘manden i den hvide varevogn’ har slået til.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

– Min søn på 10 er netop kommet hjem fra tennis og han fortæller, at han på Parkvej blev overfaldet af en mand, som kom kørende i en hvid varebil. Manden steg ud af bilen og forsøgte at hive min søn ind i bilen. Han nåede dog at slå fra sig og løb så hurtigt som muligt hjem. Politiet er informeret og kommer for at høre nærmere, skriver en oprørt mor i et opslag på facebook-gruppen ‘4130 Viby Sjælland’.

Hos Midt-og Vestsjællands Politi bekræfter vagtchefen, Michael From, episoden overfor BT.dk

»Vi har fået tre anmeldelser i dag. To fra Viby og én fra Ejby. I den anden sag fra Viby kommer en 10-årig kørende på cykel, hvor en varevogn kører op på siden af ham og gasser op. Det gør ham utryg, og han cykler væk fra stedet. I det andet tilfælde er det en 11-årig i Ejby, der kommer kørende forbi en hvid varevogn, der gør ham utryg. Drengen gemmer sig, og han føler, at varebilen kører meget langsomt forbi, som om han leder efter noget,« fortæller vagtchefen til BT.

For knap 14 dage siden huserede en mand i en hvid eller grå varevogn i Viby og muligvis også i Ejby, han tilbød børnene et lift eller forsøgte at lokke dem med Pokémon kort.

Hvis nogen bemærker noget eller har mistanke til nogen – så kontakt straks politiet på 1-1-4.