19-årig mand sigtet for flaskekast mod politiet

(Arkivfoto: Allan Andersen)

HORSENS: Sydøstjyllands Politi har fredag ved Retten i Horsens fremstillet en 19-årig syrisk statsborger, sigtet for flaskekast mod politiet den 11. december 2016 på Teatertorvet i Horsens. Her blev en betjent såret, da han blev ramt af flasken.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Den 19-årige syrier, der er bosiddende i Horsens, blev fængslet i foreløbigt fire uger. Han ankede efterfølgende varetægtsfængslingen til Landsretten.

Flaskekastet mod politiet skete på Mælketorvet søndag d. 11.december omkring kl. 04:30, politiet var rykket ud til noget gadeuorden på stedet og var ved at foretage en anholdelse, hvor betjentene brugte peberspray.

En mand kastede her en flaske mod politibilen, flasken knustes mod politibilens delvist nedrullede vindue hvor den 26-årige betjent sad og flyvende glasskår ramte betjenten, der måtte sys med 24 sting i hovedet.