25-årig spyttede på betjent

(Arkivfoto: Allan Andersen)

NÆSTVED: Iført en større brandert spillede en mand op overfor politiet og spyttede på en betjent – det skulle han ikke have gjort.

En temmelig beruset 25-årig mand fra Sandved kunne ikke finde ud af at opføre sig ordentligt, mandag aften omkring kl. 18.15 på Jernbanegade i Næstved, hvor han bl.a. flere gange sparkede til parkerede biler.

En politipatrulje kom frem til stedet og ville tale ballademageren til ro – men uheldigvis havde det den stik modsatte effekt.

Den 25-årige mand blev blot endnu mere ophidset og festen stoppede da han spyttede på en kvindelig betjent.

Der måtte dog peberspray til, før betjentene fik den 25-årige mand under kontrol, så han kunne lægges i håndjern. Han blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen for at lægge hindringer i vejen for politiet og for vold mod polititjenestemand.