Black Army opgiver klubhus i Herning

HERNING: Forbud mod at benytte Black Armys klubhus i Herning ophæves. Det sker som følge af at banden er fraflyttet stedet.

Efter flere voldsomme episoder som kulminerede, da en håndgranat detonerede i nærheden af Black Armys klubhus, udsendte Midt- og Vestjyllands Politi den 14. december 2016 et forbud mod at benytte klubhuset i Danmarksgade, Herning. Dette er nu ophævet.

Ophævelsen skyldes, at Black Army har fraflyttet adressen.

”Vi er godt tilfredse med sagens udfald og at Black Army har fraflyttet adressen. Vi valgte at lukke klubhuset for at skabe kontrol over situationen. At Black Army nu er fraflyttet betyder, at den almindelige borger fortsat ikke behøver føle sig utryg ved at færdes i byen” udtaler Hans Roost, der leder efterforskningen i sagen om håndgranaten, der blev smidt mod klubhuset på Danmarksgade i Herning den 13. december 2016.

Han tilføjer, at Midt- og Vestjyllands Politi fastholder et skærpet fokus på klubbens aktiviteter.