To mænd med knive røvede kiosk

(Modelfoto: Allan Andersen)

HELLERUP: Lørdag aften kl. 22.35 blev der begået væbnet røveri mod en kiosk på Strandvejen.

(Modelfoto: Allan Andersen)

To mænd kom ind i forretningen, hvor de truede de ansatte med hver sin kniv.

En af mændene sprang over disken, hvorefter han tog kontanter fra kasserne og noget tobak fra hylderne.

Herefter flygtede begge mænd fra stedet.

Gerningsmændene beskrives som:
A: Mand, 160-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Talte: Dansk, Iført: Lysegrå jakke/hættetrøje, grå joggingbukser, kasket og sort tørklæde for ansigtet så kun øjnene var synlige, Bevæbning: Kniv på ca. 8-10 cm,

B: Mand, 190-195 cm, Kropsbygning: Almindelig,., Talte: Dansk, Iført: Mørkeblå dunjakke med hætte, lysegrå joggingbukser, sorte kondisko, kasket og sort tørklæde for ansigtet så kun øjnene var synlige, Bevæbning: Kniv på ca. 8-10 cm.