To unge frarøvet deres telefoner på Hundige Station

(Arkivfoto: Allan Andersen)

HUNDIGE: Fredag aften blev to unge mænd overfaldet af 5-7 personer af anden etnisk oprindelse end dansk ved en kiosk på Hundige Station.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Anmeldelsen indløb kl. 23.45, fredag aften, fra to 17-årige unge mænd fra Greve, de to oplyste at de ca. 15 min. tidligere var gået forbi indgangen til en kiosk på Hundige S-station, hvor der stod en gruppe på 5-7 personer.

Da de ville passere, begyndte gruppen at skubbe til de to unge mænd og forlangte at få deres mobiltelefoner udleveret. De nægtede i første omgang, men blev herefter overfaldet med knytnæveslag og spark på kroppen, indtil de til sidst udleverede deres mobiltelefoner.

Gruppen som nu havde gjort sig skyldige i røveri forsvandt i ukendt retning og blev af ofrene beskrevet således: 5-7 mænd i alderen 15-20 år, udlændinge med mellemøstlig og afrikansk oprindelse samt iklædt mørkt tøj. I gruppen befandt sig også en dansk kvinde med mørkt hår.

Politiet ledte forgæves efter overfaldsgruppen i området, Lokalpolitiet i Køge hører meget gerne fra vidner som har været i området på gerningstidspunktet, eller som måtte have oplysninger om identiteten på en eller flere personer i gruppen.

Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.