13-årig angreb en kvinde med kniv på et toilet

(Arkivfoto: Allan Andersen)

BOGENSE: En kvinde blev fredag ved middagstid overfaldet og forsøgt hugget ned med en kniv – hendes overfaldsmand er en blot 13 år gammel dreng som er anholdt.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Det er tilsyneladende fuldstændig umotiveret at en 13-årig dreng fra Bogense har overfaldet en 59-årig kvinde med en kniv på det offentligtlige toilet på banegården i Bogense.

Det fortæller Fyns Politi til flere medier, fredag eftermiddag.

– Det vi får forklaret, det er, at kvinden er på toilettet, og da hun er ved at være færdig, bliver der banket på døren. – Så siger hun “ja, jeg kommer nu”, og da hun lukker op for toiletbåsen, står den her 13-årige dreng lige foran hende med en kniv i hænderne, siger vagtchefen, Thomas Bentsen, Fyns Politi til Nyhedsbureauet Ritzau.

Den ukendte dreng siger intet, men stikker bare ud efter kvinden som rammes af kniven på hænderne, da hun forsøgte at afværge knivstikkene. Kvinden formår at afværge knivstikkene, så hun ikke bliver ramt andre steder end på hænderne.

Under kampen med den 13-årige knivstikker får kvinden og et vidne til overfaldet skubbet ham ind i en toiletbås, og får lukket døren så den 13-årige ikke kunne komme ud før politiet kom til og anholdt ham på stedet.

Kvinden blev bragt til behandling for sine knivsår og er stærkt chockeret ovenpå det voldsomme knivoverfald. Hvad der fik den 13-årige dreng til at overfalde kvinden er endnu ukendt, men ifølge Fyns Politi tyder intet på at drengen var alkohol eller stofpåvirket ved overfaldet.