18-årig kvinde bortført og gruppevoldtaget i Vejle

(Modelfoto: Allan Andersen)

VEJLE: Tre mænd er efterlyst efter en gruppevoldtægt af en ung kvinde, natten til onsdag 15. februar. 

(Modelfoto: Allan Andersen)

Ifølge Sydøstjyllands Politi mødte den 18-årige kvinde med srilankansk udseende to af sine voldtægtsmænd på Heidis Bierbar og Hornsleth Bar på Dæmningen, og omkring kl. 04.00 blev hun lokket med i en sort bil på en nærliggende P-plads.

Bilen havde en tredje mand bag rattet og bilen kørte blandt andet af Grejsdalsvej ud af Vejle. Turen varede omkring 20-30 minutter før bilen standsede ved et hus, hvor den 18-årige kvinde endte med at blive voldtaget af to af de tre mænd, mens den tredje mand overværede voldtægten af den unge kvinde.

Gerningsmændene truede kvinden verbalt, og tvang hende på denne måde ind i huset, hvor voldtægterne så fandt sted.

Huset hvor kvinden blev voldtaget, beskrives som et hvidt hus i to plan med sort tag. Ved indkørslen var der opsat to gynger, hvor sæderne var lavet af bildæk.

Vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Carsten Thostrup Sydøstjyllands Politi opfordrer de tre mænd til at henvende sig med det samme, ligesom han håber at vidner fra de to omtalte barer melder sig.

Sydøstjyllands Politi har sikret sig videoovervågning fra barerne og fotos fra kameraer, som viser hvad der er foregået på de to steder, men politiet hører meget gerne fra vidner i sagen.

Signalement af voldtægtsmændene:
Voldtægtsmand 1: Mand, dansker, ca. 175cm høj, almindelig af bygning og anslået mellem 18 og 20 år. Han havde ingen skæg eller skægstubbe, brune øje og mellemlangt lysebrunt hår. Håret var sat op med meget voks. Han havde mange bumser i ansigtet og var iført en hvid T-shirt med sort tryk på brystet og cowboyblå jeans. Han talte uden dialekt.

Voldtægtsmand 2: Mand, dansker, ca. 165 cm. høj, spinkel af bygning og anslået 18 – 20 år. Han havde igen skæg eller skægstubbe, grønne øje og kort lyst hår. Han havde ingen bumser i ansigtet. Han var iført en mørkeblå jakke og talte heller ikke med dialekt.

Chauffør: Mand, dansker, ca. 180 cm høj og muskuløs af bygning (trænet) og ligeledes anslået mellem 18 og 20 år gammel. Han havde army-klippet brunt hår og var iført en mørk langærmet trøje og jeans i cowboyfarve. Han talte ikke med dialekt.

Har du informationer i sagen? Kontakt straks politiet på 1-1-4.