32-årig mand sigtet for væbnet røveri

(Arkivfoto: Allan Andersen)

RØNNEDE/HELSINGØR: En 32-årig mand fra Helsingør er varetægtsfængslet efter røveri mod Rema1000 i Rønnede, fredag aften.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

En 32-årig mand fra Helsingør blev lørdag fremstillet i et grundlovsforhør i retten i Næstved og her varetægtsfængslet frem til den 2. marts. Han er sigtet efter straffelovens bestemmelser om røveri af særlig grov beskaffenhed.

Røveriet fandt sted i Rema1000 på Vordingborgvej i Rønnede fredag aften, hvor den 32-årige kom ind i forretningen og truede personalet med en stor kniv og herefter fik han udleveret kontanter fra kassebeholdningen.

Flere medarbejdere og kunder i forretningen blev også truet af røveren, men vidner kunne give politiet oplysning om den bil, han kørte fra stedet i, og derfor blev den 32-årige anholdt fredag klokken 21.36, ikke en gang en time efter røveriet.