51-årig spritbilist skyld i frontalt sammenstød

(Arkivfoto: Allan Andersen)

TÅSINGE: En 90-årig kvinde blev alvorligt kvæstet, da en 51-årig spritbilist kørte frontalt ind i en bil med tre personer på Sundbrovej, mandag aften.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Uheldet skete kort efter klokken 21.30, politi, brandvæsen og flere ambulancer strøg afsted mod uheldsstedet.

– Føreren af den ene bil er en 51-årig mand, der er påvirket af spiritus. Han kommer så over i den modsatte vejbane, da vejen svinger i en svag kurve, og kører ind i modkørende, siger Thomas Bentsen, vagthavende ved Fyns Politi til Fyens.dk

Den modkørende bil bliver angiveligt ført af den 90-årige kvinde som ifølge politiets døgnrapport bliver fastklemt ved kollisionen og pådrager sig store skader i højre side af ansigtet. De to passagerer i bilen slipper heldigere fra ulykken, ligesom den 51-årige mand oplyses som værende uskadt af Fyns Politi – den 51-årige mand er dog tirsdag morgen fortsat indlagt på Odense Universitets Hospital.

Tirsdag formiddag oplyser Fyns Politi at den 90-årige kvinde har brækket ribben et til fem, punkteret en lunge og brækket brystbenet. Hun er svært tilskadekommen, men skal være stabil.