En dræbt og tre kvæstet i kollision med lastbil

En person er blevet dræbt på stedet ved ulykken, søndag aften. (Foto: Local Eyes)

KVISTGÅRD: Helsingørsvej er helt spærret i begge retninger, mellem Kongevejen og rute 213 Skindersøvej efter en kollision mellem en lastbil og en personbil. Nordsjællands Politi bekræfter at en person er afgået ved døden ved ulykken.

En person er blevet dræbt på stedet ved ulykken, søndag aften. (Foto: Local Eyes)

Mindst tre ambulancer er kørt fra stedet med politieskorte med kurs mod RH Traume i København, mens der fortsat skal være en eller flere hårdt kvæstede på stedet – det oplyste en kilde på uheldsstedet til Politirapporten.nu, søndag aften kl. 19.40.

Nordsjællands Politi har netop bekræftet at en person er blevet dræbt ved ulykken og tre personer kvæstet. lastbilchaufføren er sluppet fysisk uskadt, men er stærkt chockeret efter ulykken.

Ulykken skete kort før kl. 19, hvor der blev slået alarm til 1-1-2 om en voldsom kollision mellem en personbil og en lastbil. Det stod angiveligt klart fra starten at mindst en person var dræbt ved kollisionen, tilsyneladende er personbilen kørt ud foran lastbilen og er ved kollisionen skubbet ca. 50 meter henad vejen.

Der er sendt mandskab fra flere brandstationer til ulykkesstedet hvor der pt er totalt spærret for al trafik, der afventes pt. bilinspektør og politiets teknikere frem til undersøgelse af den tragiske ulykke.

Omkring kl. 22.00 havde politiet afsluttet arbejdet på stedet, og herefter fik brandmandskabet ryddet op på ulykkesstedet så strækningen kunne genåbnes kl. 22.30.