Efterlysning af flugtbil ved nedskydning af 30-årig mand

(Foto: Local Eyes)

HASSELAGER: I forbindelse med skyderiet i Hasselager tirsdag den 14. februar 2017 efterlyser Østjyllands Politi vidner, som kan ligge inde med oplysninger om gerningsmandens flugtkøretøjet, en hvid Peugeot 208, reg. nr. BA18 306, som blev stjålet den 24. december fra en adresse i Højbjerg.

(Foto: Local Eyes)

Politiets undersøgelser viser, at gerningsmanden efter skyderiet, kørte ad Kildeagervej over Hovedvejen til Bøgekildevej, som er beliggende i et industrikvarter.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra vidner, som har set omhandlende køretøj omkring tirsdag den 14. februar kl. ca. 1900 køre fra førnævnte adresse med høj hastighed. Østjyllands Politi vil også gerne høre fra personer, som bemærket den hvide Peugeot i perioden, fra den bliver stjålet til skyderiet.

Oplysningerne kan ringes ind til Østjyllands Politi på 114.