Ejere af tyvekoster efterlyses

VALBY: I forbindelse med et indbrud i Valby den 18. juli 2016, hvor tre indbrudstyve blev taget på fersk gerning, fandt politiet i de mistænktes bil en række koster, som man efterfølgende ikke kunne finde rette ejermænd på.

Det drejer sig om de ting, som man kan se på billedet, og består af en sølvring med tre sten, en sølvring med to indgraverede blomster – en i hvid, en i sart rosa. På indersiden er der indgraveret “LBVYR”. De to ringe ligger i samme smykkepose.

Der er også et guldkors uden kæde Sølvkæde 42 cm. Sølvvedhæng med sten. Smykkerne ligger i en smykkeæske fra Smykkekæden, samt to identiske sølvhalskæder med fire sølvkugler og to sølvøreringe som forestiller kongekroner. Disse øreringe ligger i en smykkeæske med indgravering: “Frederiksborg Slot”.

Det sidste er en dolk med mærket “Erling Vangedal” indgraveret. Blad på 12 cm. Dolken er i en læderskede med ekstralomme til strygestål.

Tyvekosterne stammer fra indbrud der formentlig er udført på Vestegnen eller i København.

Hvis du kender til effekterne, kan du kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 43861448.