Fem rumænere sigtet for millionbedrageri

(Foto: Politi.dk)

Nordsjællands Politi har sigtet fem rumænske statsborgere for bedrageri for op mod en million kroner.

(Foto: Politi.dk)

De fem blev sammen med to øvrige anholdt i forbindelse med ransagninger i Helsingør, Skævinge og Frederiksværk, hvor politiet har beslaglagt computere og dokumenter.

De ting skal nu undersøges nærmere.

De sigtede har angiveligt via falske internetannoncer for biler til salg og udlejning af ferieboliger lokket folk til at indbetale penge på konti uden efterfølgende at levere den vare eller tjenesteydelse, som de havde fået betaling for.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man i forbindelse med sådanne annoncer altid overvejer, om et godt tilbud er for godt til at være sandt. Desuden bør man undgå at betale med direkte kontooverførsler og, hvis muligt, først betale, når varen modtages.