77-årig dement mand fundet !

HILLERØD: **Den savnede mand er fundet – og i god behold efter omstændighederne.** En dement mand er stærkt savnet i Hillerød, manden er forsvundet fra bopælen i løbet af morgenstunden og endnu er der ingen spor efter manden.

 

**OPDATERING: Nordsjællands Politi meddeler kl. 1900 at den savnede mand er fundet, og han er i god behold. Han er bragt en tur på Hillerød Hospital til et check efter den kolde tur i Hillerød.**

Nordsjællands Politi har torsdag eftersøgt denne 77-årige mand, og udsendt sms i området i håbet om at hurtigt finde frem til manden – men meget usædvanligt har politiet ingen brugbare tip fået om hvor manden er.

– Vi er noget bekymrede, det er usædvanligt at vi ikke får mere fra offentligheden og det er meget vigtigt at vi hurtigt finder ham – så alle tip er velkomne, lyder det fra vagtchefen for Nordsjællands Politi, torsdag aften ved 18-tiden.

Har du set den 77-årige mand? Kontakt omgående politiet på 1-1-4