Midt- og Vestjyllands Politi håber på en god superligakamp på søndag

(Arkivfoto: Allan Andersen)

HERNING: På søndag spiller FC Midtjylland og Viborg FF superligakamp på MCH Arena. Midt- og Vestjyllands Politi forbereder sig på at sikre, at det bliver en god oplevelse for fans, spillere og byens borgere.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Når Viborg FF på søndag gæster MCH Arena vil Midt- og Vestjyllands Politi være talstærkt tilstede i Herning både før, under og efter kampen.

På dagen vil det være de letgenkendelige gule politiveste, der præger billedet i og omkring MCH Arena, når dialogbetjentene går i front. Dialogen med fans og klubber er i det hele taget omdrejningspunktet for Midt- og Vestjyllands Politis indsats under alle fodboldkampe.

”Vi har taget vores forholdsregler og været i dialog forskellige grupperinger af fans fra både Viborg FF og FC Midtjylland. Fodbold skal være en tryg og god oplevelse. Vi håber, det bliver en festlig dag, men vi er naturligvis også klar til at rykke ind, hvis situationen udvikler sig i en uheldig retning,” siger Allan Laustsen, vicepolitiinspektør ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Ud over at være til stede i og omkring MCH Arena vil Midt- og Vestjyllands Politi desuden holde et vågent øje med relevante steder i og omkring Herning bymidte.