Politihund død efter trafikuheld

JYDERUP: Fredag eftermiddag forulykkede en hundepatrulje under udrykning, og de første meldinger fra politiet lød på at betjentene og deres hunde havde det godt efter omstændighederne. Ulykkeligvis er en politihund efterfølgende død af sine kvæstelser.

Fredag eftermiddag kl. 16.58 forulykkede en hundepatrulje under udrykningskørsel i rundkørslen i krydset Skovvejen-Cementvejen. Patruljen var på vej til en hastende, politimæssig opgave, og føreren mistede herredømmet over patruljebilen, således at den kørte gennem et beton-autoværn, inden patruljebilen standsede i en grøft.

De to politimænd i bilen fik kun lettere knubs, men der skete større materiel skade på politibilen som blev totalskadet.

En af tjenestehundene blev indbragt til et dyrehospital til undersøgelse for eventuelle indre kvæstelser som følge af ulykken.

Hundens liv stod desværre ikke at redde, hvorfor den er afgået ved døden. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken.