To tyve begik indbrud i Føtex i Hobro

(Arkivfoto: Allan Andersen)

HOBRO: Nordjyllands Politi står med et noget besynderligt indbrud, begået af to personer iført sort tøj og hjelme, mod Føtex på Adelgade i Hobro.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Indbruddet blev begået natten til torsdag kl. ca.00.30, de to gerningsmænd medbragte en grøn affaldspose og kom i løb ned ad en trappe overfor Føtex. Med en medbragt sten knuste de en stor butiksrude, og fik på denne måde adgang til butikken.

Gerningsmændene løb ind i forretningen og kom kort tid efter ud igen, mens de fortsat holdt fast i deres grønne affaldspose, og løb fra stedet i retning mod kirken. Tilsyneladende stjal de intet fra butikken, som dog formodes at have været den geniale plan bag rudeknusningen.

Gerningsmændene beskrives begge som A + B, ca. 180 cm høje, almindelige af bygning, iført sort tøj og hjelme.

Kontakt Nordjyllands Politi på 114, hvis du ved noget – eller har set noget.