Black Army-medlemmer tiltalt for afpresning af tatovør

ODENSE: De tre Black Army medlemmer er tiltalt for, den 9. februar 2017, at have indfundet sig i en tatovørbutik i Odense og her afpresset indehaverne af butikken til at betale penge til Black Army. To af personerne var i ført beklædning som viste en tilknytning til Black Army.

Den 27. og 28. april 2017 er der berammet en sag ved retten i Odense mod de tre bandemedlemmer på 20, 23 og 35 år.

– De tre mænd er tiltalt for afpresning, da der i deres sprogbrug og i situationen ligger en trussel om senere vold mod indehaverne eller hærværk eller lignende mod butikken, hvis der ikke betales penge til Black Army, siger specialanklager ved Særlig Efterforskning Vest, Lars Petersen.

Sagen er blevet efterforsket i et samarbejde mellem Fyns Politi og den nye specialenhed, Særlig Efterforskning Vest, der blandt andet arbejder med organiseret rocker- og bandekriminalitet i Vestdanmark. Det er anklagemyndigheden ved Særlig Efterforskning Vest, der har rejst tiltale og som vil føre sagen ved retten i Odense.

De tre mænd har siddet varetægtsfængslet siden 12. og 13. februar.