Lig fundet i baggård i Holbæk

(Arkivfoto: Allan Andersen)

HOLBÆK: Torsdag kl. 12.24 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om fund af et lig i et baghus på en adresse i Smedelundsgade.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Der var tale om en død mand, som tilsyneladende havde ligget på stedet i nogen tid. Politiet tilkaldte rutinemæssigt både kriminalteknikere og en retsmediciner for at foretage indledende undersøgelser på findestedet.

Manden formodes at være en 39-årig mand, som har været efterlyst som forsvundet fra Holbæk siden starten af februar måned.

De foreløbige tekniske og retsmedicinske undersøgelser tydede dog på, at der ikke var foregået noget kriminelt, men undersøgelserne af den afdøde fortsætter fredag med en obduktion for at udelukke, at noget kriminelt er foregået.