Spritbilist nedlagde blomsterbed og tre store kampesten

TOMMERUP: Onsdag aften skete et færdselsuheld på Fuglekildevej og bilisten kom ud på noget af en røvtur. Bilisten er nu sigtet for spirituskørsel.

(Modelfoto)

Den mandlige bilist kørte i en personbil ad Fuglekildevej, hvor han mistede herredømmet over bilen, der kørte tværs over fortovet og fortsatte ind i et sagesløst blomster bed, hvor han påkørte tre store kampesten.

Trods den tur kom bilen igen ud på vejbanen og fortsatte ad Fuglekildevej godt 50 meter mere, før føreren lavede en foretog u-vending og parkerede bilen i en buslomme.

Bilen havde det ikke så godt, og bilistens kørekort får også nogle alvorlige ridser såfremt alkometrets måling på 1,36 i promille holder stik. Bilisten blev anholdt, og sigtet for spirituskørsel og kørt ind til udtagelse af en blodprøve.