21-årig mand dræbt i soloulykke på Bornholm

ALLINGE: En 21-årig mand har mistet livet i en voldsom soloulykke på Bornholm, lørdag morgen.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Bornholms Politi blev alarmeret om den tragiske ulykke lørdag morgen kl. 06.45, her havde en forbipasserende netop fundet den smadrede bil liggende i et skovstykke på Borrelyngvej nær Allinge på Nordbornholm.

– Der var tale om en soloulykke. En 21-årig lokal  mand mistede herredømmet over bilen, mens han kørte i nordlig retning. Han kom over i det modsatte spor, ned i en grøft for så at ramme et træ og blive slynget ind i et et skovstykke, siger Jan Hansen, vagthavende hos Bornholms Politi til Ekstra Bladet.

Det er ukendt hvornår ulykken er sket, og hvor længe den dræbte 21-årige mand har ligget på stedet. Han blev erklæret død på ulykkesstedet af en ambulancelæge og de pårørende er underettet.

Politiets teknikere og en bilinspektør har foretaget undersøgelser på ulykkesstedet som skal fastslå hvordan ulykken skete, der er pt. ikke nogen oplysninger om, hvorvidt den dræbte kan have været påvirket da ulykken skete.