21-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg efter knivstik

(Foto: Allan Andersen)

AARHUS: En 21-årig mand blev mandag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, det endte med at den 21-årige mand blev varetægtsfængslet i fire uger efter et drabsforsøg.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Den 21-årige mand er sigtet for et drabsforsøg ved et knivstikkeri, natten til søndag, udfor Bodegaen på Åboulevarden.

Her blev en 22-årig mand stukket i ryggen med en kniv og fik punkteret en lunge, men han kunne hurtigt meldes udenfor livsfare af lægerne. Politiet blev alarmeret tidligt søndag morgen kl. 04.46 om knivstikkeriet.

Senere i løbet af søndagen fandt politiet frem til den 21-årige, som man mistænkte for at have ført kniven, og da han mandag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør fandt dommeren at politiets mistanke mod manden er stærk nok til, at han skulle varetægtsfængsles i sagen.

Hvad der førte til det voldsomme sammenstød mellem de unge mænd er endnu ukendt.

– Der har været en eller anden konfrontation. Hvad der er gået forud, er svært at få belyst, forklarede Peter Tholstrup-Jørgensen, der er vagtchef ved Østjyllands Politi, lørdag, til Nyhedsbureauet Ritzau.