31-årig mand fængslet for drabsforsøg

AARHUS: En 31-årig mand er blevet varetægtsfængslet for drabsforsøg på en 29-årig kvinde, tirsdag aften.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Østjyllands Politi fremstillede onsdag kl. 11.00 en 31-årig mand i et grundlovsforhør, manden sigtes for forsøg på manddrab begået tirsdag aften kl. 19.34 på en parkeringsplads på Jernaldervej i Aarhus V.

Den fremstillede 31-årige mand er fra Aarhus, og han blev anholdt tirsdag aften kl. 19.41 på gerningsstedet.

Baggrunden for overfaldet kendes endnu ikke, men de to parter mødtes på parkeringspladsen og under mødet blev den 29-årige kvinde overfaldet med stump vold og greb mod halsen. Den 29-årige kvindes tilstand er stabil, og hun er ved bevidsthed.

Den fremstillede blev varetægtsfængslet i fire uger, og der er pt ikke yderligere i sagen idet retsmødet blev afholdt for lukkede døre.