Jonas er nu fundet død

(Foto: Allan Andersen)

FREDERIKSVÆRK: Tirsdag formiddag kl. 10.08 rykkede Frederiksborg Brand & Redning ud med dykkere og redningsbåd efter en person var set flydende i vandet udfor lystbådehavnen. Det viste sig at være liget af 17-årige Jonas, som havde været eftersøgt siden søndag aften.

(Foto: Allan Andersen)

Nogen havde angiveligt bemærket en person under vandet, for enden af den lange tange mellem Stålværket og lystbådehavnen, og straks slået alarm.

Mandag havde politiet søgt i området med dykkere uden at finde noget, ligesom en stor civil eftersøgning heller ikke havde givet noget nyt i sagen – ulykkeligvis endte eftersøgningen af Jonas med fundet af hans lig i vandet.

Familiemedlemmer var hurtigt ude på stedet, og derved kunne politiet hurtigt få fastslået identiteten på det fundne lig som værende af den eftersøgte 17-årige Jonas.

– Identiteten er fastslået herude på stedet af nogle pårørende, så der er desværre ingen tvivl om at det er Jonas der nu er fundet, oplyste Indsatsleder for Nordsjællands Politi, Thomas Ratzlaff, til Politirapporten.nu på findestedet.

Mange mennesker har siden søndag engageret sig stærkt i eftersøgningen af den savnede 17-årige Jonas, men ulykkeligvis endte sagen så tragisk som man frygtede.

Ifølge Nordsjællands Politi er der ingen umiddelbare tegn på nogen forbrydelse, og de pårørende er som nævnt underrettet om den ulykkelige udgang.

Flere familiemedlemmer og venner kom ud til findestedet, og her kunne politiet kort efter fastslå at den fundne person var identisk med Jonas, idet pårørende identificerede ham på stedet. (Foto: Allan Andersen)