Vidner til voldtægt søndag efterlyses

ODENSE: En 58-årig kvinde anmeldte søndag den 23. april 2017, at hun var blevet voldtaget på parkeringspladsen op til jernbaneterrænet ved Jarlsberggade i Odense mellem kl. 09 og 11, en anholdt mand af somalisk afstamning nægter sig skyldig.

En 26-årig mand af somalisk oprindelse blev anholdt senere på søndagen. Manden erkender at have været på stedet sammen med forurettede, men han nægter sig skyldig i voldtægt.

Fyns Politi efterlyser nu vidner i sagen. I gerningstidsrummet søndag formiddag er der set to mindre biler ankomme til parkeringspladsen. ”Vi vil meget gerne i kontakt med de personer, der ankommer til parkeringspladsen på det tidspunkt, da de kan være vigtige vidner i sagen”, udtaler politikommissær Michael Lichtenstein.

Forurettede beskrives som en 58-årig kvinde af grønlandsk oprindelse, ca. 150 cm høj og kraftig af bygning. Hun var iført gråt tøj og en rødlig jakke.

Den sigtede beskrives som en 26-årig mand af somalisk oprindelse, ca. 175 cm høj og spinkel af bygning. Han var iført lyseblå bukser og en mørk jakke.

Den forurettede kvinde har oplyst, at hun efter voldtægten går fra Ejlskovsgade ad en trappe til Dannebrogsgade mod Odense Banegård Center. På trappen passerer hun en mand, der beskrives som værende dansker i 40’erne med kort mørkt hår – muligvis med en taske over skulderen. Hun har kontakt til manden, som Fyns Politi gerne vil have identificeret og afhørt som vidne.

Alle vidner i sagen kan henvende sig til Fyns Politi, tlf. 114.