22-årig snuppet for cannabis kørsel

Narkometret sagde kokain, og så klappede håndjernene på den 31-årige mand. (Modelfoto: Allan Andersen)

ÅRS: En bil blev natten til fredag bragt til rutinekontrol på Himmerlandsgade i Års, og bilens fører var nervøs – meget nervøs.

Narkometret sagde cannabis, og så klappede håndjernene på den 22-årige mand. (Modelfoto: Allan Andersen)

Den 22-årige fører af bilen virkede nervøs og oplyste betjentene, at han havde taget kokain for to dages tid siden. Han blev derfor visiteret og bilen blev ransaget, hvor der ikke blev fundet noget af interesse.

Bilisten fik dog lov til at afprøve narkometeret, der ikke viste positiv for kokain. Det viste dog positivt overfor cannabis. Han blev sigtet for at køre bil i påvirket tilstand og fik en tur til Hobro Sygehus, hvor en blodprøve skulle bekræfte narkometeret.