Mand med pistol vakte uro

(Foto: Rigspolitiet)

ROSKILDE: Onsdag morgen kl. 09.00 blev anmeldt om trusler på Køgevej, hvor en 28-årig mand fra København så en mand, der gik ved siden af ham med en pistol i hånden.

(Modelfoto: Rigspolitiet)

Den 28-årige skyndte sig at tilkalde politiet, der rykkede talstærkt ud. Det lykkedes ikke at finde manden, men i forbindelse med søgning efter den pgl. var politiet i en nedlagt børnehave, hvor politiet traf en 46-årig mand fra Ungarn, der dog hurtigt blev ”slået ud” af sagen, idet han ikke kunne være gerningsmanden.

Politiet fandt ikke frem til manden, der beskrives som:
A: Mand, 35-40 år, 175-185 cm høj, hvid hud, kort hår, talte dansk, iført brun/grå eller blå ensfarvet jakke, mørk kasket, havde en brunlig hund i mellemstørrelse med sig, og så var han bevæbnet med en pistollignende genstand.

Politiet vil meget gerne i forbindelse med vidner, der har set ovennævnte, eller som har en gode ide om, hvem han er. Ring på 114.