To personer såret under voldeligt opgør i Vollsmose

ODENSE: Tirsdag eftermiddag kl. 16:06 modtog Fyns Politi anmeldelse om et større slagsmål i Egeparken i Vollsmose. En mand var slået i hovedet med en stump genstand, mens en anden mand var blevet stukket i låret.

Bølgerne gik højt og en masse mennesker stimlede sammen ved politiets afspærringer, enkelte personer som den slørede mand på billedet, gik gennem afspærringerne og skabte sig voldsomt. (Foto: Local Eyes)

Fyns Politi kunne dog hurtigt oplyse at de to ofre begge var uden for livsfare. Fyns politi var massivt og synligt til stede både i Egeparken og ved Odense Universitetshospital.

I forlængelse af urolighederne i Vollsmose d.d. kl. 16:06 har Fyns politi foretaget anholdelse af en 18-årig mand, som mistænkes for overtrædelse af straffelovens § 245 – kvalificeret vold.

Ved anholdelsen flygtede vedkommende fra stedet, med hjælp fra en person på knallert, men flugten blev dog kort idet den sigtede 18-årige mand blev anholdt kort efter ved skadetsuen på Odense Universitetshospital.

– Det kan ikke udelukkes, at der foretages yderligere anholdelser i sagen. Der tages endelig beslutning om grundlovsforhør i morgen. Der er pt. ikke yderligere oplysninger i sagen, oplyser Søren Frederiksen, Vagtchef for Fyns Politi tirsdag aften.

Ambuloancer, læge og en stor politistyrke rykkede ind på meldingen om knivstikkeri og stump vold i Vollsmose. (Foto: Local Eyes)