19-årig overfaldet af tre røvere på Roskilde Festivalen

(Foto: Midt- og Vestsjællands Politi)

ROSKILDE: Tirsdag eftermiddag kl. 17.10 anmeldte en 19-årig mand fra Holte, at han var blevet overfaldet under et  besøg, sammen med en kammerat, i en teltlejr på Roskilde Festivalen hvor man hyggede sig med øl-bowling.

(Foto: Midt- og Vestsjællands Politi)

Pludselig afbrød tre mænd spillet og overfaldt den 19-årige med slag og spark samt fratog ham en skuldertaske med bl.a. mobiltelefon og dankort. Inden han nåede at spærre dankortet, var kortet blevet misbrugt jf. oplysninger fra banken.

Senere på eftermiddagen blev den 19-åriges mobiltelefon og noget legitimation fundet i området.

Politiet leder nu efter de mistænkte:
A: Mand, Dansk af udseende, 25 år, 165 cm, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: kort hår på toppen glat i siderne, Iført: sort vindjakke/softshell gul tryk på bryst “CHRISTIANIA” 3 gule prikker på ryggen

B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 25 år, 190 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: mulat, Iført: lys grøn T-shirt,

C: Mand, 20-30 år, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Bygning beskrevet som “ranglet”.