Elever og lærere i havsnød på paddleboards

EGÅ: Tirsdag formiddag kl. 11.32 fik JRCC (Joint Rescue Coordination Centre) en anmeldelse om, at en gruppe personer på paddleboards var drevet til havs ud for Sneppevej i Egå lidt nord for Egå Marina.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Både politi, brand og redning sendte mandskab, både og helikoptere til stedet for at hjælpe de nødstedte. Der var tale om en gruppe med i alt ni unge elever i alderen 16-18 år, der går på en nærliggende skole, samt en lærer og en instruktør.

Fire personer kom selv i land ved Sneppevej, mens de resterende syv ikke kunne komme ind ved egen hjælp. De blev reddet op i både og sejlet ind til Egå Marina, hvor de blev tilsendt af sundhedpersonale.

En person blev kørt til skadestuen, da hun var afkølet efter ca. 1 time og 20 minutter i vandet.

Østjyllands Politi er i gang med en nærmere afklaring af hændelsesforløbet, og der skal i den forbindelse tages stilling til, om der er sket noget strafbart.

Da der er tale om en igangværende efterforskning, kan politiet ikke på nuværende tidspunkt udtale sig yderligere i sagen.