Hovsa: Kran knaldede på to broer

RINGSTED: Lørdag formiddag kl. 09.28 anmeldte en 38-årig mandlig bilist fra Hedehusene, at han havde fået gløder ned i frontruden af en forankørende lastbil, hvis kran havde ramt to broer under kørsel ad Østre Ringvej.

Billedet er ikke fra den aktuelle hændelse. (Arkivfoto: Allan Andersen)

Bilisten havde selv fået standset lastbilen og man afventede nu politiet.

Det viste sig at en 45-årig lastvognschauffør fra Svebølle under kørsel ad Østre Ringvej mod syd, og med for højt løftet kran havde ramt først broen over ringvejen ved Kærehave-skoven, og jernbanebroen under den videre kørsel ad Østre Ringvej mod syd.

Der skete mindre materiel skade på broerne, som Vejdirektoratet efterfølgende inspicerede og konkluderede, at skaderne ikke var til fare for trafikanterne.

Lastbilchaufføren kan forvente at høre nærmere fra politiet efter den foretagne kørsel.