Kvinde anholdt med prisskilte og saks i BH’en

AARHUS: En 37-årig kvinde blev anholdt og sigtet for bedrageri, efter hun søndag kl. 16.03 forsøgte at snyde Magasin i Aarhus C for flere tusinde kroner.

En vagt opdagede den 37-årige kvinde, da hun gik rundt og byttede prismærker på undertøj i Magasin på Emil Vetts Passage. Hun tog mærker fra det billige tøj og satte på det noget dyrere tøj. Kvinden betalte herefter for tøjet, men blev stoppet ved udgangen af den opmærksomme vagt.

Han tilkaldte herefter politiet, der anholdt den 37-årige kvinde og sigtede hende for bedrageri.

På politistationen blev kvinden visiteret, og det viste sig, at hun havde gemt en saks og flere prismærker i sin BH. Den 37-årige erkendte bedrageriet og fortalte oven i købet, at hun et par dage før havde lavet samme nummer i butikken.