Politiet overvåger stor Bandidos fest

FREDERIKSVÆRK: Rockerklubben Bandidos holder lørdag fest for rockere fra både ind- og udland i klubhuset på Industriskellet. Det forventes at der er mindst 500 deltagere til festen og en stor politistyrke vil derfor være til stede hele weekenden.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Det er i dag, lørdag, at rockerklubben Bandidos afholder en  stor jubilæumsfest, hvor rockere fra nær og fjern kommer for at feste i Frederiksværk – og ikke uventet er politiet massivt tilstede.

Nordsjællands Politi vurderer at der vil være op mod 500 rockere til festen, de kommer fra bla. Danmark, Skandinavien og resten af Europa.

– Vi ved ikke helt, hvornår festen slutter. Der er ikke sat et slut tidspunkt, og når det er et arrangement af den kaliber, så er vi til stede, mens det foregår. Hvis det nu er nogen, der fester igennem hele weekenden, er vi der, fortæller pressekonsulent ved Nordsjællands Politi Henriette Døssing til Ekstra Bladet.

Bandidos satte festen i gang inde ved klubhuset i Hvidovre, hvor en stor kortege af motorcykler kørte frem mod klubhuset i Frederiksværk – under turen blev de mange rockere eskorteret af patruljevogn og motorcykelbetjente fra Nordsjællands Politi og andre politikredse.

Nordsjællands Politi har en stor styrke på stedet, men hvor meget politi der er afsat til opgaven er ikke kendt – men politiet er “til stede med et tilstrækkeligt antal folk og vil være til stede hele weekenden, indtil festen slutter.”

(Arkivfoto: Allan Andersen)