Amok med kniv: 41-årig fængslet for drabsforsøg

HOLBÆK: En 41-årig mand er søndag blevet varetægtsfængslet frem til 25. juli. Han blev anholdt lørdag aften og sigtet for at forsøge at stikke en bekendt ihjel i sin lejlighed i Holbæk, skriver Nyhedsbureauet Ritzau.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Midt- og Vestsjællands Politi blev lørdag aften, kort før 19.30, alarmeret via 1-1-2 om en blødende mand i Ladegårdsparken. Fremme på stedet fandt betjentene en 33-årig mand som var blevet stukket med en kniv.

Den sårede mand kunne udpege gerningsstedet, en nærliggende lejlighed, og her traf betjentene en 41-årig mand som blev anholdt på stedet.

Den knivsårede mand har vist sig at være en 33-årig bekendt til den anholdte 41-årige mand, og ved et grundlovsforhør søndag har den 41-årige mand erkendt at have stukket den 33-årige mand.

Han nægter dog, at der er tale om drabsforsøg.

Den 33-årige mand blev med lægehelikopteren fløjet direkte til Rigshospitalet. Han var umiddelbart i livsfare, men den melding er søndag neddroslet til at knivofret er i alvorlig, men stabil tilstand.

Af indlysende årsager har det endnu ikke været muligt for politiet at afhøre den 33-årige mand og få hans version af knivstikkeriet – det er dog fastslået at der kun var de to mænd i lejligheden under drabsforsøget.