Biljagt endte i færdselsuheld: Familie kvæstet 

AUNING: En patrulje ville tirsdag kl. 17.45 foretage en rutinekontrol af en bil på Kirkevej i Auning, men da patruljen forsøgte at standse bilen gassede føreren op og kørte i høj fart fra stedet ad Kirkegade.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Patruljen satte efter med en hastighed på op mod 100-110 km/t. Den eftersatte bil kørte endnu hurtigere, og patruljen mistede den kortvarigt af syne.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ved ankomst til krydset Kirkegade/Nørregade kunne patruljen konstatere, at den eftersatte bil var kørt sammen med en anden bil og at tre personer, der havde siddet i bilen, nu forsøgte at stikke af til fods. Betjentene løb efter dem, og kort tid efter var de alle tre blevet anholdt.

I den anden bil sad der en familie med to vokse og fire børn i alderen 6 til 15 år. De blev alle kørt til behandling på skadestuen, men slap umiddelbart med mindre skader og et muligt brækket håndled.

Føreren af den eftersatte bil, en 24-årig mand, blev sigtet for uagtsom legemsbeskadigelse i forbindelse med færdselsuheldet, for narkokørsel, kørsel uden førerret, vigepligtsforseelse og for at være stukket af fra færdselsuheldet.

De to øvrige anholdte, en 21-årig mand og en 20-årig mand, blev også begge sigtet for at være stukket af fra færdselsuheldet uden at yde hjælp til de tilskadekomne.