Efterlyst mand fundet druknet

En borger, som gik tur på stranden på østsiden af Venøs sydspids, har fundet den 57-årige mand, som tidligere på dagen blev efterlyst omkring Venø. Manden er druknet.

En 57-årig mand blev om aftenen torsdag den 6. juli 2017 meldt savnet ved Venø, og politiet har siden da afsøgt området med helikopter, hundepatruljer, både, dykkere og sonarudstyr i tæt samarbejde med Beredskabsstyrelsen og med hjælp fra borgere i lokalområdet.

Kl. 10.25 opdagede en borger, som ledte efter den savnede på stranden på østsiden af Venøs sydspids, at en mand lå livløs i vandkanten. Borgeren greb fat i manden og genkendte ham straks som den efterlyste. Manden var desværre omkommet, og politiet formoder, at der er tale om en tragisk drukneulykke. Intet tyder på, at der ligger en forbrydelse bag.

Mandens nærmeste pårørende er underrettet. Politiet vil gerne takke borgere og medier for deres deltagelse i eftersøgningen.