Mand amok iført Bandidos-trøje: Fængslet i 14 dage for trusler

(Modelfoto: Allan Andersen)

ODENSE: En 28-årig mand er søndag varetægtsfængslet i 14 dage efter han lørdag  sidst på eftermiddagen i Odense smadrede ruden i en bil, der var involveret i et mindre færdselsuheld med den bil, som den 28-årige befandt sig i.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Manden er sigtet for umiddelbart efter færdseluheldet at have truet og øvet hærværk mod føreren af den anden bil, som han ifølge sigtelsen truede for at formå vedkommende til at undlade at anmelde episoden til politiet.

Ifølge sigtelsen bar den 28-årige under episoden en trøje med logo for en supportgruppe til Bandidos.

Den 28-åruge erkendte under grundlovsforhøret at han slog hånden gennem ruden i den anden parts bil, men han benægter at have truet føreren af bilen. Han har desuden oplyst, at han ikke er medlem af en støttegruppe til Bandidos.

Manden er varetægtsfængslet under henvisning til forholdets grovhed. Han har kæret afgørelsen om varetægtsfængsling til Østre Landsret.