Mand varetægtsfængslet: Forsøgte voldtægt af 11-årig pige

Retten i Hillerød (Pressefoto: Per Johansen)

HILLERØD: En 19-årig mand er blevet varetægtsfængslet for voldtægtsforsøg og blufærdighedskrænkelse mod en 11-årig pige, overgrebet er sket på en institution i Nordsjælland. Den sigtede nægter sig skyldig.

Retten i Hillerød (Pressefoto: Per Johansen)

En 19-årig mand blev torsdag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Hillerød, han var mistænkt for voldtægtsforsøg og blufærdighedskrænkelse af en pige på blot 11 år – den formodede gerningsmand og den forurettede skal have kendt hinanden på forhånd.

Overgrebet fandtsted på en institution et sted i Nordsjælland, natten til tirsdag.

Den forurettede pige blev opsøgt af den nu varetægtsfængslede unge mand på hendes værelse, pigen og den unge mand havde forinden været i selskab med den sigtedes kæreste.

Den varetægtsfængslede 19-årige mand skal have skubbet pigen omkuld på hendes seng, men hun gjorde modstand og i stedet onanerede den sigtede ifølge sigtelsen foran hende og dermed krænkede hendes blufærdighed.

Den unge mand nægter sig skyldig, og har forklaret at han alene ville trøste hende, fordi hun var ked af det.

Der er nedlagt navneforbud i sagen, hvor den unge mand blev varetægtsfængslet i 14 dage.