Sigtet for besiddelse af økse:’Jamen, jeg har bare fældet træer’

VIBY: En politipatrulje fandt en økse i en bil natten til mandag – ifølge ejeren havde han netop været i skoven for at fælde træer og derfor lå øksen i bilen.

(Modelfoto)

En patrulje standsede natten til mandg kl. 00.20 en bil på Neptunvej i Viby for at lave en rutinemæssig kontrol af fører og køretøj. Inde i bilen sad der fire mænd, og der lugtede kraftigt af hash, hvorfor patruljen visiterede dem alle, dog uden at finde stoffer på nogen af dem.

Herefter blev bilen ransaget, og her fandt patruljen ved det forreste passagersæde en økse, der lå i bunden af bilen. Den 32-årige mand, der havde siddet på passagersædet, forklarede, at han netop havde været i skoven for at fælde træer, hvilket var årsagen til, at øksen lå i bilen.

Det anså patruljen dog som jævnt usandsynligt, og den 32-årige mand blev anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven, og øksen blev beslaglagt.

Den 34-årige fører af bilen blev desuden skønnet påvirket af narkotika og blev anholdt og sigtet for narkokørsel.