61-årig overfaldet i vaskekælder

GREVE: Søndag eftermiddag kl. 14.08 anmeldte en 61-årig mand fra Greve, at han ca. 10 minutter var blevet overfaldet af et par under ophold i vaskekælderen på Hegnsgården. Gerningsmændene – en mand og en kvinde – var flygtet fra stedet efter volden.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Politiet fik kontakt til den 61-årige, der havde fået en blodnæse efter volden, der var sket, fordi han påtalte, at parret havde siddet og spist i vaskekælderen. Den 61-årige var bange for, at lugten fra maden ville brede sig til det nyvaskede tøj.

Der var herefter opstået diskussion mellem ham og parret, som til sidst havde slået ham med en badesandal og med et par knytnæveslag i ansigtet.

De mistænkte blev beskrevet som:
A: Mand, Dansk af udseende, 22-27 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: håret var kommunefarvet og strittede op i luften., Talte: Dansk, Iført: Muligvis en trøje med lynlås.

B: Kvinde, Dansk af udseende, 22-27 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Havde enten tatoverede eller tegnede øjenbryn, Talte: Dansk, Iført: Sorte tætsiddende bukser, lyserøde badesandaler.

Politiet forsøger nu at få identificeret de to mistænkte med henblik på sigtelse for vold mod den 61-årige.