Alle fire mistænkte i knivdrab anholdt

AALBORG: De to sidste eftersøgte mænd i weekendens knivdrabssag er i dag blevet anholdt af Nordjyllands Politi.

(Foto: Local Eyes)

Den ene, en 32-årig mand fra lokalområdet, ringede selv til politiet, der afhentede ham på en adresse i Frederikshavn, hvor han kl. 11.32 blev anholdt.

Den anden, en 25-årig mand ligeledes fra lokalområdet, mødte ind på Politigården i Aalborg sammen med sin forsvarer, og han blev anholdt kl. 13.02.

– Vi har sigtet begge mænd for drab, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, der oplyser, at de to mænd i løbet af i morgen skal fremstilles i et lukket Grundlovsforhør i Retten i Aalborg kl. 11.00.

De to øvrige eftersøgte i sagen blev begge anholdt i går, og de blev i dag fremstillet i et lukket Grundlovsforhør i Retten i Aalborg. Her blev de fængslet i 4 uger, frem til 6. september 2017. Det drejer sig om to mænd på henholdsvis 25 og 27 år, der også begge stammer fra lokalområdet.

– Nu skal vi gang med et længere efterforskningsforløb, siger Frank Olsen, hvilket blandt andet omfatter at yderligere tekniske undersøgelser, klarlægge de sigtedes rolle og afdække deres motiv samt vidne-afhøringer.

Politiet er stadig interesseret i at høre fra vidner, der måtte have set færdselsuheldet eller selve voldsudøvelsen i forbindelse med drabet 5. august eller i øvrigt ligge inde med informationer om sagen. Politiet kan kontaktes på 114.