Betinget fængsel for vold mod syvårig søn

(Foto: Allan Andersen)

En 41-årig mand fra Christiansfeld er idømt 30 dages betinget fængsel for vold mod sin 7-årige søn. Manden var tiltalt for at have udøvet vold mod den 7-årige ved flere gange at have slået ham på kroppen i en ukendt periode frem til september 2016.

(Modelfoto: Allan Andersen)

”Faderen nægtede sig skyldig, men retten fandt grundlag for at dømme ham for vold på baggrund af de vidneforklaringer, der blev afgivet i sagen,” fortæller anklager Sanne Tranberg Vindelev fra Sydøstjyllands Politi.

Faderen blev idømt 30 dages betinget fængsel med vilkår om alkoholbehandling og tilsyn samt prøvetid i et år.

Han var ikke tidligere straffet, og på grund af helbredsmæssige udfordringer var han ikke i stand til at udføre samfundstjeneste. Han modtog dommen.