Far sigtet: Forsøgte at gasse sine børn

KØBENHAVN: En 57-årig mand er lørdag formiddag blevet fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for drabsforsøg på hans egne to børn samt ildspåsættelse hvor flere personer blev bragt i fare.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Den 57-årige mand er sigtet for brandstiftelse i en lejlighed på Thorvaldsensvej, Frederiksberg, samt drabsforsøg på to børn på to og syv år, tidligt lørdag morgen ifølge Ekstra Bladet.

Ildspåsættelsen skete natten til lørdag kl 01.20, her skal den 57-årige mand have sat ild til lejligheden på Thorvaldsensvej ved brug af brændbar væske. Den påsatte brand bragte beboerne i ejendommen i fare, hvilket den 57-årige mand også er sigtet for.

Manden er også sigtet for drabsforsøg på sine to børn, lørdag morgen i et øde industriområde i Rødovre, hvor han forsøgte at gasse børnene ved at føre bilens udstødning ind i bilens kabine – det er uklart om manden selv befandt sig i bilen med børnene.

Inden han forsøgte at dræbe de to børn havde han, ifølge Ekstra Bladet, sløvet børnene med noget medicin. Drabsforsøget mislykkedes dog, men om manden selv opgav eller nogen fandt frem til ham i tide er endnu ukendt.